Followers

Tuesday, March 15, 2011

Mengayat mamat Pakistan

dah dua hari aku try mengayat mamat pakistan. aku jumpa dia pun secara x sengaja. masa g tgok wayang hari sabtu lepas aku secara kebetulan terserempak dgn dia dlm lif. masa tu kami ber2 jer. muka hensem giler. badan tinggi. tegap. badan berbulu sikit. aku suke lelaki berbulu ni. sexy.. hahaha. ikutkan hati nak jer aku peluk dia mlm tu. pas2 kiss mulut dia.. klu ada chance bole gak hisap batang dia. mesti besar giler.

aku dh x keruan 2 3 hari ni. asyik dok teringat kat mamat ni. nasib baik mlm tu sempat jugak aku mintak no phone dia. so ni dh hari ke3 aku mengayat mamt ni. harap2 dia sangkut kat aku. bole juga rasa batng pakistan. hehe... dlm dok mesej2 tu dia siap dia panggil aku dear lg... haha... stim giler aku...

9 comments:

  1. mesti kendu abang paki tu...berani ye ko ngorat..:)

    ReplyDelete
  2. haha.. kena berani beb... nak rasa pakistan punyer.... haha.. semalam aku called die terus... borak nak dekat sejam...

    ReplyDelete
  3. aku setuju ckp zack luar biasa selera kau.... tak busuk ka...hahahahahahahha

    ReplyDelete
  4. xkn busuk larh.. ini mamat pakistan bagus punyer... bukan mcm mamat bangla yg keje buat bangunan tu.. ini bisnessman... klu busuk mandi dulu... sabun biar wangi... ko x nak test ke? hahaha

    ReplyDelete
  5. adam: menarik-menarik...... cadang mmg nak test tapik tak berani... sekadar simpan je perasaan pelik nie dalam hati.....

    stakat nie cuci mata je...hak hak hak

    ko plak dah dapat ke mamat tu... kenyang??

    ReplyDelete
  6. dah dapat beb... hari isnin lepas... batang besar... putih giler... tp dia pancut cepat sangat....so x brp kenyang ler...hahaha...

    ReplyDelete
  7. hahahahhaha lack of practice kot.... nanT kalu hang asah pelan2 Teror la dia..hahahhahaha

    ape2 pun play safe adam...

    ReplyDelete
  8. btg mamat pakistan ni mmg besar ngan panjang.. main pun romantik... aku penah kene .. perghh sedappp..

    ReplyDelete