Followers

Friday, April 8, 2011

bayar Hutang

opss... hi guys... mesti korunk tertunggu2 n3 terbaru aku kan.. heheh (dengan nada perasan)..  lama benar aku x bern3... bukan ape... bz sgt dgn keje... sampaikan si zack pun dah berdebar2 menunggu... haha.. jadi untuk tidak menghampakan zack, john dll... jd baca lah yer...

sebenarnya aku tgh tension giler dgn sorang mamat ni... last month die hutang aku Rm160. janji nak bayar bulan ni tp sampai hari ni senyap sunyi jer... aku call x dpt... mesej x reply lak... cari die x jumpe2... dia x nak bayr ke mmg xde duit nak bayar???

di fikir balik kenapalah aku sanggup bagi dia pinjam rm160. bnyk tuuu... mau tak sanggup... mamat ni hensem giler... body mmg tip top... masa dia nk pinjam kat aku... mau x cair aku... sempat lagi die pegang2 tangan aku... time tu dh kul 12 mlm dah... kat depan rumah aku pulak tu... aku apa lagi time mlm2 mcm tu horny tu tahap dewa rr... bole pulak aku raba2 badan die... perut, muka, paha die... siap aku kiss kat leher sikit...  dia pun tak kisah... mcm ok jer... tapi aku x mau la lebih2 sbb mamat ni 1 taman temnpat tinggal aku ni... kang nt pecah pulak.
.
tapi ini satu hal ni... dia menghilang dgn duit2 aku tu... hilang tanpa berita... mesej x reply... pendapat korunk mcm mn? aku dok pikir2 ni... kalau die x leh bayar hutang aku tu.. aku nak die teman aku seminggu..... tidur kat umah aku seminggu... dah ler aku x puas lagi malam tu... aku nk main tetek die sampai keras.... pastu cum cum rr... kalau die ok aku nk main dalam.... bole ke wat mcm tu???? mamat ni nak kata st8 xlah st8 sgt... ye lah, time aku raba-raba die pun die x kisah.,... sampai aku kiss leher die pun die ok jer.... hehe... agak2 bole dapat ke???

* ting tong !!!!

1 comment:

  1. kita bakor jer.. kita bakor je dia..

    ReplyDelete