Followers

Friday, July 1, 2011

Salam 2 Julai...

Hmm baru jer on laptop, baru jer tgok blog balik... pagi yang penuh bermakna ...Zack aku dah baca comment ko pasal aku.. terhibur hati aku.. ko ni mmg genius rr... bole jadik pakar psikologi..pandai pulak menilik orang len ekk.. BTW it was wonderful N3... aku pasti member len pun seronok dgn n3 hg tue.. dan amat tertarik bagi aku... ko kata aku pelajar terbaik time sekolah dulu ... xlah terbaek sgt.. cukup2 makan jer... TOP 3 SPM... result pun biasa2 jerr...11A1 2A2 jer....(dengan riak nyer...hahah).... itu kisah dulu2 lah zack.... dah lama dah tutup buku... Hmm pasti korang sume pun ambik SPM kan..apa kata kita imbau kisah zaman SPM... so klo korunk sume x keberatan share larhh result SPM korunk kat sini...hehhe. saja suke2...xde apa2 akna tersembunyi pun... SHARING IS CARING ! kan..kan..kan

7 comments:

  1. 1st time comment sini .. owang no 1 jugak comment for this entry (harap2)..suke giler ..hak hak hak ..

    psst : x nak komen la pasal result SPM (sebab biasa2 jer , cukup2 mkan) ..tapi nak like la pic steven gerrad .. i'm his FAN .. (blushing tiba2) ..

    ReplyDelete
  2. hehe.. Tq Nu'man... ala sharing is caring... just for fun beb... share larh kat sini... kita imbau kenangan dulu2...

    ReplyDelete
  3. hak hak .. nanti kalau share di menimbulkan rasa riak pulak ..(dose tau - hak hak hak)--- result aku ala2 budak mrsm tahun 2001 .. opps tercakap lak identiti .. hak hak

    psst : aku frust agama dapat A2 , slalu nya x pernah pon selain A1 agama islam --kan dah kuar undur riak disini (dah la student kesayangan ustazah--perasan) ..huh ..

    ReplyDelete
  4. hoho.. MRSM... bagus2.... mesti ko 11A1 1A2 ni... btol x?

    ReplyDelete
  5. Nu'man: hak hak hak. . . .Abis subject lain dapat ape?

    Adam: aku tak pasti aku no brape dlm ranking skolah, sbb kat sekolah aku result bebudak semua lebih kurang sama. . .Yang dapat 8A 1B or 11A 1B dah sedih dah.Siap ade yang nangis2... Aku tak sedih time tu... hak hak hak Imbau kenangan aku 10A1...... dengan riaknya...Telebih satu A sbb aku amek LK (Lukisan Kejuruteraan)....

    ps: banyak nye subject ko amek..... knape x jadi ustaz je. ..hak hak hak ~ serkap jarang ko amek syariah bagai... betoi ka

    ReplyDelete
  6. mrsm .. supposed 9 subjek jer ... (sebab tue xpernah ader student terbaik Malaysia drpd budak mrsm..hak hak hak)
    mungkin ader 3,4 orang yang amik 10 subjek (+tasawuf islam) ... nie sistem dulu la ..

    psst : John subjek lain campur2 la 1+2 ... (idok la secemerlang korang semua -- cukup la stakat nak masuk U tue ..ala2 konsep wasatiah ..hoho)

    ReplyDelete
  7. giler power korang semua ni.. aku students biasa2 jer zaman belajar dulu.. ke zaman aku dulu SPM susah kot (alasan...).. just dpt 7A jer out of 9 subjects.. tp stakat nak belajar oversea time tu lepas la (tetap nak riak.. hehe) cuma bapak aku je yg tak kasik.. kalo tak sure aku dah jadi warga Jepun sampai skrg.. haha

    ReplyDelete